Historik / Poul Jensen Snertinge anno 2023
I 2005 overlod Poul Jensen firmaet til sønnen Martin Jensen. På daværende tidspunkt var der 9 lastbiler og 15 trailere. Vognparken bliver løbende tilpasset efter markedets behov. 
I 2020 havde firmaet eksisteret i 40 år, og blev grundet Corona fejret med en stor reception i december 2021 for samarbejdspartnere nuværende og tidligere ansatte, samt Poul og familien. 
Vi råder over 5 lastbiler af mærkerne Volvo og Scania. Martin kører stadig lastbil dagligt, og har derved god kontakt til kunder og samarbejdspartnere.
Vi samarbejder med såvel lokale vognmænd, som de store aktører indenfor spedition og entreprenør opgaver. Opgaverne er som altid mangeartede, ingen opgave for lille, ingen opgave er for stor.
 
Vores chauffører er stabile og pålidelige. Vores chauffører har imellem 2 og 12 års ancinitet i vikrsomheden.
Der lægges et stort arbejde i at vedligeholde materialet, så vognparken er pæn, præsentabel og sikker i drift. Trailerparken består af trucktrailere, gardintrailer, korn-og roe trailere samt jord- og grus trailere.  
Vi lægger vægt på miljøet og derfor har alle vores biler monteret EU6 miljøfilter
  
Oftest arrangeres kørsel fra dag til dag, således at hasteopgaver kan presses ind. Vi udfører arbejdet hurtigt og med kvalitet. Vi tror på at den flexibilitet vi kan give vores kunder og samarbejdspartnere, er medvirkende til at vi nu efter 40 år, stadig er at finde på vejene rundt i Danmark og Sverige.
Vognmand Poul Jensen Snertinge Aps. | Faurbovej 4, 4591 Føllenslev  | Tlf.: 5926 8626-2340 3711 | pjsnertinge@mail.dk